CV storing? Bel direct 0800 1606 voor een CV monteur!
Wij zijn ook actief op social media
Mijn bedrijf aanmelden

CV expert

24 uur per dag,
7 dagen in de week.

Hulp bij alle noodgevallen
in en rondom uw huis!

Bel voor een CV expert in uw buurt.

Bel nu 0800 1606
CV expert CV storing

Een CV storing verhelpen

Heeft u geen warm water meer of is uw verwarming uitgevallen? Dan is de kans groot dat u een storing heeft in uw CV installatie. Erg vervelend, vooral in de winter. Zorg ervoor dat uw CV storing snel verholpen is en bel naar de Nationale Spoed Centrale. Door heel Nederland staan onze CV specialisten klaar om uw CV storing te verhelpen.

 

U kunt ook proberen om eerst zelf de storing te verhelpen. Bijvoorbeeld door uw centrale verwarming te ontluchten of uw CV-ketel bij te vullen. Lukt het niet zelf om uw CV storing te verhelpen of wilt u dit door een expert laten doen, schakelt u dan een CV installateur van de Nationale Spoed Centrale in. Alle monteurs die bij dit netwerk zijn aangesloten bieden een uitgebreide CV service aan.

 

Voorkom een CV storing

Heeft u regelmatig last van een CV storing? Laat dan onderhoud plegen aan uw CV installatie. Regelmatig onderhoud voorkomt dat u op een later moment een cv reparatie moet uitvoeren. In het geval van een CV ketel storing komt een installateur langs om de oorzaak van de CV storing te achterhalen. De monteur zal u gelijk vertellen of CV reparatie voldoende is, of dat het voordeliger is om uw CV ketel te vervangen door een nieuwer exemplaar. Onze vakmannen draaien voor al deze werkzaamheden hun hand niet om. Wij kunnen uw CV installatie aanleggen, uw ketel installeren of vervangen en staan bij een CV storing dag en nacht voor u klaar. Dus is uw CV kapot? Aarzel niet en neem direct contact op met de Nationale Spoed Centrale.

  • 24/7 bereikbaar voor spoedklussen
  • Landelijke dekking van CV monteurs
  • Uw CV expert is snel ter plaatse
  • Kwaliteit is gegarandeerd
  • Altijd oplossingen voor uw probleem

Selecteer uw provincie.

In heel Nederland is er direct een loodgieter bereikbaar. Provincie Groningen Provincie Drenthe Provincie Friesland Provincie Overijssel Provincie Flevoland Gelderland Provincie Noord Holland Provincie Utrecht Provincie Zuid-Holland Provincie Noord Brabant Provincie Zeeland Limburg

Hulp nodig van een vakman?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u direct terug.